Text Size
   

cubus

тел: +389 (2) 20 40 319
+389 (2) 20 40 726
+389 (2) 20 33 234
моб: +389 (75) 28 28 08
+389 (70) 20 53 94
Факс: +389 (2) 20 40 319
+389 (2) 20 40 726
untitled-1
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
За да може да го прочитате овој бар код со вашиот телефон треба да имате соодветен софтвер инсталирано.
За Nokia телефони кликнете ТУКА!
За Android телефони кликнете ТУКА!
За Apple IPhone телефони кликнете ТУКА!

​​​​​​​​​​​​​
Контакт форма


Вашата порака


Skype

Градски линии

ddddd

Како да не најдете со автобус на ЈСП Скопје

Градски линии-автобус број 2, 2а,  4, 5, 8, 12, 21, 22

Работно време

Понеделник - Петок
7:30 - 15:30

Работно Време со странки
Понеделник- Четврток 8:00-14:00,
Петок 8:00-11.00
Понеделник - Четврток 8:00-14:00
Петок 8:00-11:00

Bookmark Us

 

Посетители во моментов

We have 6 guests online