Text Size
   
image image image image image image image
Слика 1
Слика 2
Слика 3
Слика 4
Слика 5
Слика 6
Слика 7
Слика 1 Thursday, 11 June 2009 06:12 Стан на улица Христо Смирненски - Скопје (проект и изведба 2006 година).
Слика 2 Thursday, 11 June 2009 06:12 Станбена зграда на улица Рузвелтова во Скопје (Изведба 2014)  
Слика 3 Thursday, 11 June 2009 06:12 Деловна зграда на улица  Наум Наумовски Борче 40, Скопје (Изведба 2013)  
Слика 4 Thursday, 11 June 2009 06:12 Резиденција на Амбасадор на Република Австрија во Скопје (проект и изведба 1999 година).  
Слика 5 Thursday, 11 June 2009 06:12 Црква на Шар Планина (изведба 1997 година)  
Слика 6 Thursday, 11 June 2009 06:12 Хотел и трговски центар во Липецк, Русија (проект 2005 година)  
Слика 7 Thursday, 11 June 2009 06:12 Деловен објект на улица Садовническаја во Москва, Русија (проект и изведба 2001 година).  

Информации за објектите

 

image
За дополнителни информации за објектите потребно е да се регистрирате тука.
image Доколку имате склучено Договор со Кубус, а ви е потребна копија од текстот или било каква информација поврзана со Вашата недвижност, ве молиме регистрирајте се тука.

Посетители во моментов

We have 78 guests online